В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

За нас

Фамилна Бирария „Прага 18“ започна своята дейност на 1 юли 2014г. и даде простор на една отдавна съзряваща идея у нейните собственици.

Водещо е желанието ни да съставим най-богатата бирена листа в София. Към момента бирарията предлага над 100 вида бири, от които между 12 и 14 наливни, в зависимост от сезона. Бирената листа постоянно се обновява и допълва с амбицията да задоволим всички предпочитания и вкусове на бирените фенове, а понякога и да ги изненадаме с нещо неочаквано!

Заведението разполага с просторна лятна градина, потънала в зеленина, умело разпределена така, че да обособява самостоятелни пространства, създаващи усещането, че сте се разположили в двора на собствената си къща. Големите чадъри и дървените навеси осигуряват прохлада в горещите летни дни и изцяло отделят заведението от околните сгради, което Ви кара да забравите, че се намирате в центъра на оживената столица.

В менюто трайно присъстват традиционни бирени мезета – различни вурстове, скара, богат картофен бар, специални бирени мезета приготвени на място, както и прясно изпечени бретцели. Останалата част от менюто е отворена и съобразена със сезона и желанията на клиентите.

Всеки ден на обяд тук можете да хапнете типични за българската кухня вкусни манджички и супи.

    Персоналът на заведението включва сплотен екип от жизнени, дружелюбни и усмихнати млади хора. Добре познати на постоянните клиенти на заведението - те са се превърнали в техни приятели, което допринася още повече за ведрото и непринудено настроение.

Фамилна Бирария „Прага 18“ отваря всеки ден в 10:00ч. Задължението да се придържаме стриктно към Общинските наредби за опазване на тишината и спокойствието на гражданите, налага работата в лятната градина да приключи в 22:30ч. Това обаче не пречи да се преместите във вътрешната част на заведението, където времето забавя своя ход.

     Местата в заведението са общо 250, като в лятната градина местата могат да достигнат до 150 в зависимост от сезона. В сградата, разположена на три етажа, има около 120 места разпределени в 4 салона, както и бар.

     Желанията на клиентите са не просто закон за нас, а приятен начин да доставим радост! Затова винаги сме отворени към нови идеи, предложения и конструктивна критика. Обратната връзка е важна и ние държим на нея!

Добре дошли!